Macaron készítő workshop

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Macaron készítő workshop

29 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
elmenyplaza.hu
Termékleírás
A kurzuson megmutatják a tökéletes macaron készítésének titkát! Igaz, hogy a változatos színekben pompázó finomság elkészítése nagyfokú precizitást és türelmet igényel, de ha betartjuk az alapszabályokat, a macaronunk pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell: kívül roppanós, belül lágy és puha. A macaron  tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes légies sütemény. A két korong közé többségében egy finom krém kerül, mely általában a ganache,  melyből rengeteg íz kombináció létezik, ahogyan szín is.  Megmutatjuk azokat a mozdulatokat, melyeket oktatónk több ezer macaron elkészítése alatt elsajátított, és amelyeket be kell tartanod ahhoz, hogy tökéletes állagú finomságokat alkoss otthon is! Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.  Rengeteg ízben és színben süthetjük, ezért tulajdonképpen megunhatatlan! Népszerűsége a törékeny külseje és változatos ízei miatt egyre csak nő. Remek ajándék egy szép dobozban bármilyen alkalomra.  Ismerd meg a francia aprósütemény titkát! 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.